Privé zangles

Leren zingen begint bij een stukje bewustwording van en controle over het gebruik van je stem, oren en je houding. Tijdens de privé zangles kunnen we o.a. werken aan zangtechniek, tekstinleving, overtuigingskracht en eventueel toewerken naar een optreden. Zingen is heerlijk om te doen en heeft ook nog eens een bijzonder positief effect op de manier waarop jij jezelf presenteert in het dagelijks leven en je zelfvertrouwen. Tijdens de privéles kun je ook leren hoe je jezelf begeleidt op piano of gitaar of een eigen song schrijven.

Alle docenten die zangles geven bij Zangschool Amsterdam hebben een muzikale HBO opleiding afgerond (pop / klassiek / jazz of toneel). We hebben zeer uiteenlopende docenten die op verschillende vlakken zijn gespecialiseerd. Zo kun je ook klassiek zangles volgen, hulp krijgen met songwriting, jezelf leren begeleiden op een instrument als piano of gitaar, een mooie opname maken van een lied in onze thuisstudio en kun je bij voorkeur kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke zangdocent. Alle docenten zijn ook uitvoerend artiest en treden regelmatig op.

Voor zangles aan gevorderden kan dieper worden ingaan op zangtechniek op basis van de CVT en EVTS methode.

Kennismakingsles

Tarieven

kinderen (25 min) € 22 per les
t/m 20 jaar (50 min) € 41,50 per les
21 jaar of ouder (50 min) € 50 per les

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven

Contact

Op Zangschool Amsterdam kun je terecht voor privé zangles voor alle leeftijden en niveau's en op iedere dag van de week. Daarnaast zijn er Voice gym groepszanglessen voor volwassenen. Bekijk hier het rooster of schrijf je direct in voor een proefles.

Kennismaken privé  Proefles Voice Gym