Privé zangles

Leren zingen begint bij een stukje bewustwording van en controle over het gebruik van je stem, oren en je houding. Tijdens de privé zangles kunnen we o.a. werken aan zangtechniek, tekstinleving, overtuigingskracht en eventueel toewerken naar een optreden. Zingen is heerlijk om te doen en heeft ook nog eens een bijzonder positief effect op de manier waarop jij jezelf presenteert in het dagelijks leven en je zelfvertrouwen. Tijdens de privéles kun je ook leren hoe je jezelf begeleidt op piano of gitaar of een eigen song schrijven.

Voor zangles aan gevorderden kan dieper worden ingaan op zangtechniek op basis van de CVT en EVTS methode. Ook kun je verdere begeleiding krijgen in je stage presence, songwriting of studio opnames.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Tarieven

Privé zangles kinderen (30 min)
Om de week les - € 44 p. mnd
Wekelijks les - € 82 p. mnd (nu met korting!)

Privé zangles volwassenen (50 min)
Om de week les - € 88 p. mnd (incl BTW) *
Wekelijks les - € 165 p. mnd (incl BTW) (nu met korting!) *

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven

Contact

Op Zangschool Amsterdam kun je terecht voor privé zangles, groepsles en verschillende zangworkshops. Meld je aan voor een gratis kennismakingsles om samen te kijken wat het beste bij jou past. We hebben passende lessen en docenten voor alle leeftijden en niveau’s en op iedere dag van de week.

Kennismaken Inschrijven