Groepszangles in Amsterdam

Meld je nu aan voor een kennismakingsles

Groepszangles

Samen zingen heeft iets magisch! Uit onderzoek blijkt zelfs dat als mensen gezamenlijk zingen hun harten tegelijk gaan kloppen. Het is een heerlijke uitlaatklep en erg leuk om samen met andere leeftijdsgenoten te doen. In groepszangles werken we o.a. aan zangtechniek, samenzang, performance, zelfvertrouwen, improvisatie en natuurlijk plezier in zingen!

We kiezen bewust voor kleine groepen (maximaal 10 leerlingen) zodat er nog genoeg aandacht is voor u persoonlijk en we de les interessant en gevarieerd kunnen houden.

Er zijn groepslessen voor alle leeftijden en niveau's.

U kunt zich aanmelden voor reeds bestaande groepen. Mocht u niet kunnen op onderstaande dag / tijdstip geef dan via het aanmeldformulier aan op welke dag u wel zou kunnen. Met 2 aanmeldingen starten we namelijk al een nieuwe groep.

5 / 6 jaar - woensdag 13:20
7 / 8 jaar - dinsdag 16:30
9 / 10 jaar - woensdag 15:20
Volwassenen - maandag 18:50 en 19:50, woensdag 19:00 en 20:00

11 tot 18 jaar - meerdere groepen
(klik op 'gratis proefles' en geef uw voorkeur voor dag en tijd).

Tarieven

Groepszangles is € 44 (ex btw) per maand.
Vanaf 21 jaar betaal je 21 % btw.

Voor meer informatie: Tarieven groepszangles

Gratis Proefles Direct inschrijven

Contact

Op Zangschool Amsterdam kun je terecht voor privé zangles, groepsles en verschillende zangworkshops. Meld je aan voor een gratis kennismakingsles om samen te kijken wat het beste bij jou past. We hebben passende lessen en docenten voor alle leeftijden en niveau’s en op iedere dag van de week.

Kennismaken Inschrijven