Groepszangles

Samen zingen, verschillende stemmen die elkaar versterken, heeft iets magisch! Wil je flexibel je lessen kunnen inplannen en kunnen kiezen uit verschillende thema's dan is Voice Gym groepszangles wellicht iets voor jou. Wil je liever een vaste groep en liedjes verder uitwerken met meerstemmige zang dan kun je ook les volgen in een vastere groep. Je kunt eerst een proefles meedoen en uitproberen welke les het beste bij je past. Een combinatie van privé en groepszangles kan ook leuk en leerzaam zijn!
Vaste groep

Wil je les in een groep op een vaste dag waarbij er minder wisseling is in de groepsformatie? Kies dan voor een van de vaste groepslessen op maandag avond. Heb je nog geen ervaring met zingen of zangles gehad doe dan eerst een proefles bij de groep voor beginners. Heb je wel al ervaring met zingen dan kun je een proefles meedoen met de groep voor gevorderden. Wil je vervolglessen dan kan dat met een strippenkaart van 14 lessen.

Deze lessen zijn op maandag van 20:00-21:00 (gevorderd) en 21:00-22:00 (beginners).


Voice Gym


Voice Gym is een vernieuwd concept voor groepszangles voor volwassenen. Helemaal van deze tijd, lekker actief en met afwisselende songs leer je spelenderwijs meer controle te krijgen over je stem. In een Voice Gym les werk je aan je conditie, uitstraling, ademhaling en zelfvertrouwen zonder dat je het door hebt. Voice Gym is fitness voor je geest en voor je stem. Je hebt geen ervaring nodig, plezier gegarandeerd en je kunt kiezen uit verschillende thema's. Na de proefles kun je kiezen voor een strippenkaart van 5 of 10 lessen. Deze lessen zijn ook te boeken voor OneFit of Classpass leden.
Made on
Tilda