Docenten

Onze professionele zangdocenten zijn o.a afgestudeerd aan Conservatorium Pop zang en regelmatig op podia te zien als zangeres / artiest.
 • Anna
  Zang en piano
  Lesdag: maandag avond
  Anna is een creatieve, veelzijdige performer, songwriter en docente. Ze schrijft en speelt intieme, autobiografische popmuziek en acteert daarnaast ook in films. Zij geeft voornamelijk groepszangles.
 • Hannah
  Zang en gitaar
  Lesdag: woensdag ochtend / middag
  Hannah is een gedreven artiest en docente. Ze kiest voor de persoonlijke aanpak waarbij je samen op zoek gaat naar wat bij jou past en wat jouw stem allemaal kan. Met de juiste techniek, zelfvertrouwen en kracht kun je meer dan je denkt!
 • Louise
  Zang en piano
  Les op zo, ma en dinsdag ochtend
  Louise is gespecialiseerd in zangtechniek en het overbrengen van emoties. In haar lessen wil ze een veilige sfeer creëren waarin je durft om te experimenteren, fouten te maken en op die manier een eigen stijl te ontwikkelen.
 • Kim
  Zang en piano
  Lesdag: donderdag ochtend / middag
  Kim als zangdocent staat voor authenticiteit, beheersing van techiek en heeft de nodige kennis om een mooie opname te maken. Als zangeres en songwriter is zij actief in de Nederlandse muziekindustrie.
 • Diwa
  Zang en piano
  Lesdag: dinsdag en woensdag
  Diwa is een spontane, leergierige en doelgerichte zangdocent en ervaren zangeres / artiest. "Door te luisteren naar jouw wensen en doelen bereiken we samen de gewenste groei."
 • Sophia
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: dinsdag en woensdag
  Sophia is een ervaren en gedreven zangdocente. Zingen kan zo kwetsbaar en persoonlijk zijn! Het is haar missie om iedere leerling te laten groeien. Zingen is een fijne uitlaatklep en geeft veel positieve energie. Hard werken en met een goed gevoel de les uitlopen.
 • Arend
  Zang en gitaar
  Lesdag: donderdag avond en vrijdag
  Arend is een veelzijdige artiest, zanger, songwriter, producer en docent. Naast de zangtechniek is Arend gespecialiseerd in songwriting.
 • Paulina
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: woensdag
  Paulina is een ervaren zangeres, songriter/ producent en sessie-muzikant. Een vocalist met vele gezichten en brede culture oriëntatie op sound. Je eigen visie en autonome ontwikkeling staan in haar lessen centraal. The sky is the limit!
 • Tosca
  Zang en gitaar
  Lesdag: donderdag
  Tosca is een enthousiaste en spontane docente die in haar lessen graag de uitdaging opzoekt. Zelfvertrouwen creëren en plezier maken is belangrijk. "Zowel op het gebied van techniek als creativiteit kunnen we samen kijken wat er nodig is om de volgende stap te zetten!"
 • Lizet
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: maandag ochtend / middag
  Naast gezond stemgebruik en techniek, duikt Lizet graag samen met de leerling in de wereld van het vinden van je eigen sound, tekstinterpretatie, performance en creativiteit. Lizet is actief als zangeres, gitariste en songwriter.
 • Abir
  Zang en piano
  Lesdag: vrijdag ochtend / middag
  Abir is vocalist, performer en songwriter en heeft een grote liefde voor muziek en de stem. Haar expressieve enthousiasme werkt aanstekelijk en zal je uitdagen uit je schulp te kruipen. "Door middel van verschillende zangtechnieken gaan we samen op zoek naar de eindeloze kleuren in je stem."
 • Anouk
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: dinsdag avond
  Anouk is zangeres, songwriter, producer en docente met veel kennis over zangtechniek, sound en improvisatie. Met Anouk kun je de diepte induiken en op zoek gaan naar jouw geluid. Ook kan ze een mooie demo maken als je daar klaar voor bent.

Maak kennis met een
van onze docenten

Probeer uit of zangles iets is voor jou
Made on
Tilda