Docenten
Onze professionele zangdocenten zijn o.a afgestudeerd aan Conservatorium Pop zang en regelmatig op podia te zien als zangeres / artiest.
 • Abir
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: donderdag ochtend / middag en vrijdag middag / avond
  Abir is vocalist, performer en songwriter en heeft een grote liefde voor muziek en de stem. Haar expressieve enthousiasme werkt aanstekelijk en zal je uitdagen uit je schulp te kruipen. "Door middel van verschillende zangtechnieken gaan we samen op zoek naar de eindeloze kleuren in je stem."
 • Diwa
  Zang en piano
  Lesdag: dinsdag en woensdag
  Diwa is een spontane, leergierige en doelgerichte zangdocent en ervaren zangeres / artiest. "Door te luisteren naar jouw wensen en doelen bereiken we samen de gewenste groei."
 • Noortje
  Zang, piano, gitaar en bas
  Lesdag: donderdag avond en vrijdag middag / avond
  Noortje is zangeres, bassist en songwriter met een voorliefde voor lyrics en performance. Ze werkt graag met je aan zangtechniek, tekst interpretatie, overdracht eventueel schrijven van eigen songs. Ze kan je helpen met het ontdekken van je eigen sound.
 • Tara
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: donderdag middag / avond
  Tara is een veelzijdige artiest en zangdocente. "Zelf haal ik erg veel plezier uit het spelen met de mogelijkheden van mijn stem. Het belangrijkste vind ik dat leerlingen zich bij mij vrij kunnen voelen om dit ook te doen! Samen kunnen we opzoek naar jouw eigen geluid door gevoel en techniek met elkaar te verbinden."
 • Zora
  Zang en piano
  Lesdag: zaterdag
  Zora is als zangeres en songwriter graag creatief bezig. "Ik haal inspiratie uit andere artiesten om vervolgens een eigen sound te kunnen ontwikkelen. Met mij kun je aan je eigen songs werken, maar we kunnen ook de zangtechniek in duiken."
 • Sophia
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: maandag ochtend / middag en dinsdag middag / avond
  Sophia is een ervaren en gedreven zangdocente. Zingen kan zo kwetsbaar en persoonlijk zijn! Het is haar missie om iedere leerling te laten groeien. Zingen is een fijne uitlaatklep en geeft veel positieve energie. Hard werken en met een goed gevoel de les uitlopen.
 • Anna
  Zang en piano
  Lesdag: maandag avond
  Anna Joan is een creatieve, veelzijdige performer, songwriter en docente. Ze schrijft en speelt intieme, autobiografische indie-folk muziek en acteert daarnaast in films en series. In haar groeps- en privézanglessen op de maandagavond wordt gewerkt aan techniek, uitstraling en muzikaliteit onder het genot van een heerlijk nummer om te zingen.
 • Anouk
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: dinsdag avond
  Anouk is zangeres, songwriter, producer en docente met veel kennis over zangtechniek, sound en improvisatie. Met Anouk kun je de diepte induiken en op zoek gaan naar jouw geluid. Ook kan ze een mooie demo maken als je daar klaar voor bent.
 • Hannah
  Zang en gitaar
  Lesdag: woensdag ochtend / middag
  Hannah is een gedreven artiest en docente. Ze kiest voor de persoonlijke aanpak waarbij je samen op zoek gaat naar wat bij jou past en wat jouw stem allemaal kan. Met de juiste techniek, zelfvertrouwen en kracht kun je meer dan je denkt!
 • Lizet
  Zang, piano en gitaar
  Lesdag: woensdag middag / avond
  Naast gezond stemgebruik en techniek, duikt Lizet graag samen met de leerling in de wereld van het vinden van je eigen sound, tekstinterpretatie, performance en creativiteit. Lizet is actief als zangeres, gitariste en songwriter.
 • Louise
  Zang en piano
  Lesdag: maandag
  Louise is gespecialiseerd in zangtechniek en het overbrengen van emoties. In haar lessen wil ze een veilige sfeer creëren waarin je durft om te experimenteren, fouten te maken en op die manier een eigen stijl te ontwikkelen.
 • Niña
  Founder

  Niña is zangeres / artiest / ondernemer. "Zingen is een uitlaatklep en iedereen mag z'n stem hiervoor gebruiken. Zangschool Amsterdam is een veilige en sfeervolle plek waar je jezelf kunt zijn en met meer vertrouwen en controle je stem leert gebruiken onder begeleiding van professionele en invoelende zangcoaches / artiesten."

Maak kennis met een
van onze docenten

Probeer uit of zangles iets is voor jou
Made on
Tilda