Zingen is voor iedereen!

Lees verder

Zangles

Zangles Amsterdam

Voor zangles in Amsterdam kun je 7 dagen per week terecht bij Zangschool Amsterdam in 'het Sieraad' op Postjesweg 1. Wij bieden een breed aanbod zanglessen aan voor jong en oud en voor alle niveaus. De lessen worden momenteel nog online gegeven. Wij verwachten binnenkort weer real-life les te kunnen aanbieden! Reserveer alvast voor een kennismakingsles.

Privé zangles en Voice Gym groepszangles

Zangschool Amsterdam biedt zowel privé zangles, als mogelijkheden om je stem te trainen in onze Voice Gym groepslessen voor volwassenen. Ook zijn er mogelijkheden voor duoles of zelf vormen van kleine groepjes.

Iedereen kan leren zingen

Zangles is voor jong en oud en voor alle niveaus, iedereen kan leren zingen! Het begint bij een stukje bewustwording van en controle over het gebruik van je stem, oren en je houding. Daarnaast is het belangrijk dat je plezier beleeft aan zingen. Door zangles leer je niet alleen beter te zingen maar het is ook een uitlaatklep en een leuke activiteit om te doen met anderen.

Kennismakingsles

Wil je weten of zangles iets voor jou is? Meld je dan aan voor een kennismakingsles bij Zangschool Amsterdam.

Contact

Op Zangschool Amsterdam kun je terecht voor privé zangles voor alle leeftijden en niveau's en op iedere dag van de week. Daarnaast zijn er Voice gym groepszanglessen voor volwassenen. Bekijk hier het rooster of schrijf je direct in voor een proefles.

Kennismaken privé  Proefles Voice Gym