Wij hebben gespecialiseerde docenten

Lees verder

Specialisaties

Groepsles

We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van groepen. Door middel van samen zingen ervaar je een bijzondere manier van samen verbonden zijn en de positieve energie die vrijkomt. Het blijkt zelfs dat als mensen gezamenlijk zingen ze daarmee hun hartslag synchroniseren.

Ontwikkeling kinderen

Een andere specialisatie van Zangschool Amsterdam is zangles geven aan kinderen op zeer jonge leeftijd (al vanaf 6 maanden!). Zingen stimuleert de cognitieve ontwikkeling van je kind, vergroot de woordenschat en stimuleert de ontwikkeling van zijn rechterhersenhelft. Een kind leert nooit meer zoveel als in zijn eerste levensjaren!

Presenteer jezelf

Zingen staat direct in verbinding met de manier waarop jij jezelf presenteert. Door te zingen wordt je bewust van de manier waarop je overkomt. Te beginnen bij je houding, de manier waarop jij een verhaal vertelt en hoe dit klopt met wie jij bent als persoon. We geven speciale coaching aan mensen die hier graag aan willen werken. We gebruiken video en geluidsopnames ter bewustwording.

Zelfbegeleiding piano of gitaar

We hebben docenten die tijdens zangles ook aandacht besteden aan het jezelf leren begeleiden op piano of gitaar. Door middel van het leren spelen van akkoorden kan je al snel een liedje spelen en zingen tegelijk!

Contact

Op Zangschool Amsterdam kun je terecht voor privé zangles voor alle leeftijden en niveau's en op iedere dag van de week. Daarnaast zijn er Voice gym groepszanglessen voor volwassenen. Bekijk hier het rooster of schrijf je direct in voor een proefles.

Kennismaken privé  Proefles Voice Gym