Zingen activeert, motiveert en verbindt mensen

Lees verder

Filosofie

Ons doel is om jou te leren hoe je je stem in alle vrijheid kan gebruiken en plezier beleeft aan zingen. Durven om jezelf te laten horen zonder allerlei vooroordelen en beperkingen. Zingen is voor iedereen en is ook nog eens gezond!

Vroeger werd er veel meer gezongen. Het hoorde bij tradities, feesten en zelfs oorlogen. Tegenwoordig durven we vaak niet meer te zingen omdat ons wordt verteld of we zelf denken dat we niet goed genoeg zijn. En dat terwijl zingen zo heerlijk is om te doen!
Zingen activeert onze rechter hersenkwab (de helft die verantwoordelijk is voor onze intuïtie, ons voorstellingsvermogen en creativiteit). Door te zingen maken onze neurotransmitters nieuwe verbindingen en wordt er meer oxytocine aangemaakt. Dit hormoon is verantwoordelijk voor gevoel van genot, liefde en verbinding. Zingen opent je hart en maakt dus letterlijk gelukkig!

Op Zangschool Amsterdam leer je meer controle te krijgen over je stem, te genieten van het zingen en je zelfverzekerder te voelen. We hebben een breed aanbod van aansluitende workshops en daarnaast kun je veel andere mensen ontmoeten die het ook heerlijk vinden om te zingen.

Meld je aan voor een gratis kennismakingsles om erachter te komen of zingen iets is voor jou!

Contact

Op Zangschool Amsterdam kun je terecht voor privé zangles voor alle leeftijden en niveau's en op iedere dag van de week. Daarnaast zijn er Voice gym groepszanglessen voor volwassenen. Bekijk hier het rooster of schrijf je direct in voor een proefles.

Kennismaken privé  Proefles Voice Gym